Süleyman Demirel Çok Programlı Anadolu Lisesi

Süleyman Demirel Mah. Harran/ŞANLIURFA
Vizyon
Mesleki ve teknik eğitimde öğrencilerin potansiyelerini uygun bir şekilde kulanarak üreten ve gelişen bir toplum ve ülke olmak için onlara okuldaki mevcut bölümlerde iyi bir eğitim vererek mezun olduktan sonra üniversiteye girebilecek veya meslek sahibi olabilmelerini sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan,bilgi ve birikimini tüm insanlık yararına kullanan;öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun eğitim ortamı oluşturarak,onların kişisel/sosyal,kültürel,akademik ve mesleki yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olarak ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak nitelikli insan gücü oluşturmaktır.
Başarılar
Yatakhane Koğuşu :2
Öğretim Şekli :okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir
desler 08:00 da başlar