Harran Süleyman Demirel Çok Programlı Lisesi

Okulumuz Şanlıurfa´nın Harran ilçesinde bulunan ilk lise olma özelliğini taşımaktadır.

Eski cumhurbaşkanlarımızdan olan  Sayın Süleyman Demirel tarafından 1996 yılında hizmete açılan okulumuz o günden itibaren harranlı vatandaşlarımızın hizmetindedir. Bünyesinde 1 adet okul binası 1 adet öğrenci pansiyonu 1 adet 12 daireden oluşan kaloriferli lojmanları ve ayrıca kapalı spor salonu bulunan okulumuz harranın adeta göz bebeği olma özelliğini taşımaktadır.

kaliteli ve öz değerlerine  sahip çıkma anlayışını benimsemiş gençleri yetiştirme misyonundan hiçbir  zaman taviz vermemiştir.

Özellikle spor ve eğitim alanlarında yapılan yarışmalarda bu süreç içerisinde bir çok  başarılara imza atan öğrencilerimiz okulumuzun isminin duyurulmasının yanı sıra harran´ın da tanıtılmasında önemli bir yer teşkil etmişlerdir.

Yayın: 17.03.2013 - Güncelleme: 10.02.2020 10:06 - Görüntülenme: 2443